top of page
Søk

Nye korona regler gjelder ikke gruppetrening

§ 5 i forskriften omhandler fritidsaktiviteter, breddeidrett og treningstilbud. Det står spesifisert i forskriften at gruppetrening for 3 eller flere deltakere tillates ikke. Jeg har nå gjort en avklaring med Kommuneoverlegene om at behandlingsgrupper i regi av fysioterapeut ikke omfattes av dette. Behandlingsgrupper som gir rett til refusjon etter forskrift anses som helsehjelp og kan videreføres med forutsetning av at gjeldende smittevernsregler ivaretas. Dette innebærer blant annet krav om 2 meters avstand ved fysisk aktivitet innendørs.

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ny Helprivat fysioterapeut på klinikken

Har du behov for akutt time eller oppfølging av fysioterapeut. Bestill time hos Halgeir Tjøstolvsen. Halgeir har også ledige timer på Mensendieck gruppetrening i sal.

Vi gjeninnfører munnbind ved klinikken

Fra 1.12.21 gjelder nasjonal anbefaling om å bruke munnbind i kontakt med helse- og omsorgstjenesten. Vi ber derfor alle som kommer til Brogaten Fysioterapi om å bruke munnbind nå.

Nytt påbud om munnbind

Vi følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer angående smittevern. Det er nå påbud med munnbind for alle som kommer inn til oss. Munnbind skal også brukes i treningssal. Påbudet vil i første om

Comentários


bottom of page